Spiffystuff

Creative ideas

Cat on the couch

Het zal na Black Cats cushion geen verassing meer zijn dat ik dol ben op katten (en vrijwel alle andere dieren). Ik had de smaak te pakken en ben doorgegaan met deze afbeelding uit dezelfde lijn. De manier waarop de kat met één oog naar je kijkt (gluurt 😏) is zo herkenbaar als je katten hebt. En de manier waarop de beste plek in huis bezet wordt door de kat ook… 😉

In het pakket bestaat het bankstel alleen uit een paar backstitch lijnen, maar omdat ik ook hier een kussen van wilde maken, wilde ik het bankstel invullen. Ik heb gekozen voor een grijs-blauw (en nog wat tinten) kleurverloop dat ik in verschillende richtingen heb aangebracht om zo de vormen van de bank te accentueren. De randen heb ik schuin af laten lopen en onregelmatig gemaakt, anders werd het te recht naar mijn smaak.

Het kussen is van linnen in de kleur crème en heeft een rits van 40 cm in de onderzijde. Het kussen is 42 x 42 cm. Het borduurpakket is van de lijn ‘Among Black Cats’ M00668 van RTO, wat ik heb gekocht via https://www.spinnerij.nl/. Het bankstel heb ik ingevuld met DMC garen uit de Color Variations lijn, Stormy Skies, 4015, de achtergrond is gevuld met DMC garen 3865 gekocht bij https://www.hobbydoos.nl/. Ik word niet betaald voor het vermelden van de websites, maar ik vind het wel zo netjes om het te vermelden en mocht je nou ook zoiets willen maken, dan weet je waar je de artikelen kunt vinden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Spiffystuff

Thema door Anders Norén